Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

maandag 21 juni 2010

Spionaggio

(Van onze undercover-reporter, diepe keel genaamd: ssst naam geheim!)


IMG_0421 Wat veel gasten niet weten, is dat ze tijdens hun verblijf op subtiele wijze worden bespioneerd, door de paparazzi-padroni. Onze ster-reporters staan daarbij natuurlijk niet zelf vanaf het balkon naar de gasten, hun lees- eet- en liggewoontes te koekeloeren, maar hebben daarvoor het geavanceerde loer-wapen, genaamd Thomas. Door in diens ogen ingebouwde cameraatjes, kunnen ze vanaf hun pc alles exact volgen! O o o wat zijn die padroni discreet, nietwaar Anne! Madeleine had het (net als Marileine en De Roy van Zuydewijn destijds) door en legde de boef vast, terwijl deze met zijn verwerpelijke activiteiten bezig was. Op heterdaad! (Ging het bij Marileine en de Roy uiteindelijk ook niet over wie de hond = camera, jajaja!!! we hebben t door, mocht hebben???) Op een nu nog geheime weblog leggen ze de meest compromitterende taferelen vast, om later, niet te snel, hun chantage-acties te kunnen starten. Aanstaande gasten, let op uw saeck!


IMG_0422 IMG_0423

1 opmerking:

  1. Scoop!
    Dat de story dit niet heeft:
    Marileine en De Roy van Zuydewijn hadden wat samen.

    (volgens bovenstaand artikel een hond, hè, dat valt tegen...)

    BeantwoordenVerwijderen