Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

vrijdag 4 juni 2010

Ospiti belga

IMG_7564 Walter en Anne zijn onze Belgische/Vlaamse gasten van deze week, mét (niet te vergeten) collie Evy. Thomas en Evy zijn dikke vrienden geworden en ze spelen iedere dag wel een paar uur op het terras, tot ze allebei doodop zijn. IMG_7559 IMG_7555 Ook Nederland-België verloopt vriendschappelijk met zo om de dag een glaasje uit een flesje op het terras. Nederlandse en Belgische humoristische anekdotes over politiek, koningshuis en andere flater-gevoelige rubrieken vliegen dan over tafel. IMG_7567 IMG_7569 We bewonderen de zonsondergangen.  Er wordt veel gelachen en de fles is veel te snel weer leeg. Pavia, Bobbio, Cremona zijn al uitgebreid door onze gasten bewonderd en de Menhir is met meerdere bezoeken vereerd. Een succesverblijf kortom. Mogen er nog vele volgen!

2 opmerkingen:

  1. OOk lekkere luchten van de voluit bloeiende jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen