Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

dinsdag 17 juni 2008

SIAMO ON-LINE!

Hpim4097 Het heeft wat paalklimmen en heen- en weerrijden gekost maar na een uur of vijf hard werken is de monteur van Telecom Italia er vanmiddag in geslaagd om ons te verbinden met Internet. De monteur verscheen zowaar om 9 uur vanochtend, een komst die inmiddels al een keer of vijf, zes door Telecom was bevestigd door middel van telefoontjes, smsjes (naar onze mobieltjes) en per post. Het is gelukt, de wereld ligt dus weer aan onze voeten! We hebben nu zelfs twee vaste telefoons (waarvan één met hypermodern beeldscherm) en dito nummers. Daarover ontvangen jullie een mail met de gegevens. Hoera hoera hoera!

2 opmerkingen:

 1. Houdt moed heren! Redding, althans morele ondersteuning, is bijna onderweg. Maar wat een serie pechgevallen zeg! Je moet maar denken: na het zuur het zoet...
  Die paal herken ik trouwens. Daar heb ik zelf ook nog twee mannetjes in zien hangen, ruim een halve dag lang.
  Tot skypes, Chris

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bitch is blij dat jullie er weer zijn! Online dan, want jullie waren er natuurlijk gewoon. Skypen doe ik nog even niet, dat is niet goed voor de stem.
  De joggingbroekwaren zijn gecorrigeerd. Ik had hem zelf niet gezien.

  BeantwoordenVerwijderen