Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

vrijdag 4 maart 2011

Inverno infernale

De padroni zwalken tussen hoop en vrees: krijgen we witte kerst dit jaar of niet? Ronde van Lombardije op de schaats, als alternatieve 11-steden tocht? Alle gekheid op een spekgladde ijspegel: het houdt maar niet op met winteren. We zijn het beubeubeu.


Broni Wat te doen als het buiten niet te doen is? Internet, sudoku, zwemmen tot je er chloorogen van krijgt en spelen met het hondje.

266024 267272 267273 Internet: de nu al beroemde iPhone App over Milaan & omstreken nadert haar einde dwz voltooiing. Milaan, Cremona, Pavia zijn af en de Oltrepo zelf is natuurlijk een scharreleitje ... De laatste loodjes zullen nog wel niet wel niet te tillen zijn, maar eind april moet het klaar zijn voor lancering. Cape Canavaral here we kum!


De website-beheer-padrone heeft het heft over eigen produkt weer in eigen hand genomen en is bezig met een verfrissing van de ... website. Slankere code, frissere plaatjes. Het NL-deel is klaar.


Het hondekind dreigde hier de overhand te gaan voeren, onstuitbare aandachttrekkerij middels geblaf, maar is met de plantenspuit kaltgestellt en is nu héél lief en rustig. Hij legt zich te liggen op de bank, waar de padrone al lag, en dat leidt tot close encounters tussen mens en dier ...
Thomas5 Thomas7 Thomas2 Thomas3 Thomas1
 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Lente graag!


2 opmerkingen:

  1. Een App met adult content? Daar moet ik zeker geestig op reageren? Nou mooi niet, voor maar €10 bijna 50km lopen.
    Misschien iets voor h-loper S.B.?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. I like the dog! Spring will come. In time...
    'k Weet ook niet waarom dit in Engels is.

    BeantwoordenVerwijderen