Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

maandag 17 augustus 2009

Wally

Wally  Opeens dook hij op uit het heldere water van het zwembad, als het monster van Loch Ness. Alleen verdween hij niet meteen weer, zodra je een foto wilde maken. Nee, hij voelde zich thuis in het zwembad van de padroni en wilde er graag gezien worden. Hij, Wally, je kent hem toch wel? Wally de Walrus! Net zo blauw en vrolijk als het zwembad zelf. Graag poseert Wally voor het mooie uitzicht op het dal. Verder dobbert hij maar wat rond, met de stroom mee, of er tegenin, voortgedreven door het zacht zomerbriesje dat hier vaak waait. Hij wacht. Op kinderen die op zijn rug willen meedrijven. De volwassenen, zoals de padroni schudt hij meteen van zich af. Nee, Wally is er alleen om kinderen te vermaken. Wally voelt zich een beetje alleen. Kinderen waar blijven jullie?Wilt u ook meespelen met Wally? Kom dan in september naar Vakantiehuis Italie Villa I Due Padroni !

3 opmerkingen:

  1. Goed dat jullie weer online zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou, ik begon jullie al te missen! Wanneer komt de opblaasstoel?

    BeantwoordenVerwijderen