Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

woensdag 12 augustus 2009

Il tracollo

Het is even stil op de blog. Onze laptop heeft het begeven! En daarmee zijn allerlei belangrijke gegevens (vooralsnog?) onbereikbaar geworden. Ook bloggen is niet echt handig, zonder leuke foto's. De pc is inmiddels bij de dokter en we hopen maar dat de gegevens in ieder geval nog te redden zijn ... Gelukkig weten we wel welke gasten we wanneer we kunnen verwachten en ook kunnen we de mail nog gewoon bekijken op onze reserve pc. De mailtjes die we de laatste dagen gehad hebben en waarop we nog niet gereageerd hebben, die moeten nog even wachten. Heb je een urgente boodschap gestuurd, STUUR HEM DAN OPNIEUW SVP!
Bij gebrek aan beter en aan gasten, voor een paar dagen, hebben de padroni vandaag maar eens geluierd aan het eigen zwembad. Heerlijk! Zaterdag komen er nieuwe bezoekers, wat ook weer leuk is. Maar nu even niet, snurk snurk (dat is Saar, die je hoort).
Hopelijk zijn we binnenkort weer helemaal in bedrijf. Tot dan, groeten uit Costa Padroni.

1 opmerking:

  1. Dat dat de padroni moet overkomen...???!!! Een glas koele frizante bonarda over laten vallen?? Oh oh oh!

    BeantwoordenVerwijderen