Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

vrijdag 4 juli 2008

lucertola

Hpim4249  Doe ik zo mijn best een foto van een hagedisje te maken, vergeet ik hem te plaatsen! hier is ie dan.
Gisteren een hoop binnenshuis gepoetst: dat schiet er nl aardig bij in als je allerlei andere klussen te doen hebt. Maar met de parenti in aantocht moet het er wel een beetje toonbaar uitzien natuurlijk. Dat betekent plee's schrobben, spinnen stofzuigen, ramen lappen en puin ruimen. Nou ja, komen we er alvast een beetje in ...
Ook de andere activiteiten gaan gewoon door: voor de derde keer naar de keukendame, die nu een ontwerp klaar had met bijbehorende prijs (die precies conform onze begroting was gelukkig). We gaan nog even nadenken over de precieze kast-indeling, maar dit gaat hem wel worden. Vanmiddag komt de muratore de metselaar om te kijken hoe hij de douchebak moet integelen en wat dat dan weer gaat kosten. Morgen komt de antennista die een paar huizen beneden ons woont (van de lawaaihonden) om te kijken of hij wél onze wensen qua satelliet-tv kan realiseren. De  fratelli zijn er niet in geslaagd: hun  antennista heeft het laten afweten! Wordt vervolgd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten