Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


maandag 24 november 2008

La neve

Img_1448Img_1489  Soms komen weersverwachtingen gewoon uit. Zo ook nu. Toen we vanochtend opstonden was de wereld opeens wit. Heel wit. Wel een prachtig gezicht, maar minder gunstig voor het werk aan het huis. Geen Torti, geen marmer voor het tweede balkon. Het wandelen door de maagdelijke sneeuw, door de wijngaarden, want de plak-klei zit veilig onder de witte laag, het wandelen dus, is wel erg de moeite waard. Het levert mooie plaatjes op!







Img_1454Img_1464Img_1473Img_1468 Img_1458 Img_1483    



         De bestelde tegelaars verschenen gelukkig wel. En binnen 3 uur zaten de tegeltjes erop: daar kunnen de Bootsjes nog een puntje aan zuigen … J ! Morgen wordt er gevoegd. Img_1493Img_1495Dan komt hopelijk de vermaledijde elettricista eindelijk iets uitvoeren en dan gaat donderdag de keuken erin. Tussendoor proberen we de ruimte nog even te witten: gewoon raam openzetten en de sneeuw naar binnen laten waaien. 



Voor de rest van de week wordt zon en droog weer voorspeld, dus misschien gaat het vanaf morgen weer crescendo verder. Jullie merken het wel.

2 opmerkingen:

  1. Hallo! ik had even een tijd niet gekeken maar het lijkt behoorlijk op te schieten nu. Veel klusnieuws. Ik heb de site ook bekeken. Het lijkt me leuk om eens langs te komen! Goed dat het allemaal gelukt is om het te organiseren. Het blijkt dat jullie veel geduld en doorzettingsvermogen hebben gehad!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi mannen! Jullie site ziet er steeds mooier uit. Ik krijg nou alweer zin!

    BeantwoordenVerwijderen