Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


dinsdag 5 januari 2010

Il cerchio del circo

Img_6094  Img_6041  Omdat de blogpadrone door sommige schoonzussen uit enkele Zaandams van slingerend rijden wordt beschuldigd en omdat we ons regelmatig bezatten aan de wildwijn, hebben we vandaag Thomas maar aan het stuur gezet en ... voor het eerst waren we op tijd op de cursus! Een wonder op zich, want vannacht was de verwarmingsketel op hol geslagen en werden we wakker van de warmte in huis. Vanochtend kwamen we er na enig gepuzzel achter dat het toch echt aan de thermostaat lag, en hebben we die van de benedenverdieping maar boven geïnstalleerd. Kijk, dáárom koop je nu een huis met meer verdiepingen.
Img_6043 Img_6044  Op de cursus werd verder geoefend in zitten en liggen en ook, buiten het curriculum, in hoepelspringen. De padroni waren zo enthousiast over de genialiteit van hun adoptiefkind, dat ze een hoepel pakten en het wolfje met snoepjes tot springen probeerden te brengen. En het lukte, binnen een paar minuten!
Img_6048  Ook het liggen lukte, maar met veel meer moeite, op de foto lijkt het of de padrone Thomas met geweld tegen de grond drukt, maar het is echt alleen maar een aai als beloning hoor!

Img_6049 Img_6072  Volgens instructeur Diego heeft Thomas veel van een schnauzer in zich, en lijkt hij precies op de pup die Larc, zijn schnauzer, ooit was. Die is niet groot, maar wel een beer van een hond. Wordt onze Thomas zo???
Het eten was weer heerlijk bij Gabriela en we hebben al besloten dat we hier de 50ste verjaardag van de 50-jarige padrone gaan vieren, mét door Gabriela zelf gemaakte verjaarstaart!
Img_6083Morgen nog een halve dag en dan hebben we ons wolfsjong onder controle ... hoewel. Volgens Diego is hij over een maand of 3-4 in de puberteit en zal hij ons gezag dan nog flink op de proef gaan stellen. In april, als ik jarig ben dus!


Img_6082 Img_6075

1 opmerking:

  1. Dat van het slingeren gaat niemand snappen, volgens mij. :) Maar ik ben trots op Thomas en op jullie opvoedkundige kwaliteiten!

    BeantwoordenVerwijderen