Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


maandag 6 december 2010

Olanda paese-party

Foto0110 We zijn al een paar dagen in NL en al weer helemaal gewend aan nattigheid, nette snelwegen en drukke C1000s. Wel vervelend is dat je voor je vakantie 1100 km rijdt om dan toch weer tussen allemaal Nederlanders terecht te komen. Ze lijken ook allemaal op elkaar! Na nog wat gehannes met de verwarming is het nu aangenaam arm in schaapskooi 138. Cayman fuchsiaIn de C1000 is een enorme vracht heimweevoer ingeslagen, plus sudokus, om de lege ruimte die de wijnvoorraad achterlaat in de Punto op te vullen.  Er komen ook nog crocs (uitverkoopje in Zwolle) en siergrassen (kwekerij Coen Jansen in Dalfsen) bij.
Foto0115 Tussen de inkopen door worden de geplande visites afgelegd en die in Limboland zijn achter de rug: een bliksembezoekje aan onze gezellige gasten uit 2009 in Sittard (het leek alsof ze gister nog bij ons geweest waren) en de verjaars-housewarming party bij Jezusje (Mieke). IMG_5277 De STW-padrone is de hele dag op zijn ex-kantoor in Utrecht geweest, vol met zijn ex-en. Lekker lunch met soep en vette bek vreetsels.
Helaas gaat het bezoek van onze Trees aan Epe niet door, dus morgen hebben we vrijaf! Daarna volgen Zwolle, Zwolle, Capelle ad IJssel en Zaandam. Uit Italie worden we platgebeld voor reserveringen voor capodanno en voor calligrafie-workshops(?).   IMG_5273Ipod IMG_5274 IMG_5276 IMG_5275 In het huiseke wordt uitgeslapen, gelezen, ge-iPod en ge-internet. We vervelen ons niet.  

3 opmerkingen:

  1. Zwolle, Zwolle, so good they named it twice!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het geheel ziet eruit alsof er niet veel butafuoco over is... :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. When will we see you .....lalalala...again...lalalal

    BeantwoordenVerwijderen