Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


dinsdag 22 december 2020

Villa I Due Padroni B&B is Te Koop!

Villa I Due Padroni is een zeer succesvolle en gerenommeerde Bed&Breakfastin de schitterende wijnstreek Oltrepò Pavese in Lombardije, Noord-Italië. Deze streek noemt men ook wel het 'Toscane van Noord-Italië' en maakte vroeger deel uit van Piemonte waarmee het de romantische pracht van glooiende heuvels, middeleeuwse dorpjes en kastelen deelt.

Villa I Due Padroni heeft sinds 2009 al honderden gasten mogen ontvangen die vrijwel unaniem een hoge waardering hebben uitgesproken over de kwaliteit, de ligging en de omgeving van de B&B. Na dertien seizoenen met veel plezier te hebben gewerkt, de helft van die jaren als ware pensionados, hebben de eigenaren besloten dat ze nu de leeftijd hebben bereikt om écht met pensioen te gaan en een andere liefhebber de gelegenheid te geven deze schitterende activiteit voort te zetten.

Het huis (bouwjaar 1960) is in 2008/2009 volledig gerenoveerd en sindsdien perfect onderhouden. In 2014 werd het appartement Cantinetta op de benedenverdieping gerealiseerd.

Overname

Het huis en perceel wordt verkocht inclusief de inrichting van de twee appartementen die nu voor de verhuur in gebruik zijn, en de aanwezige technische apparatuur. Een groot deel van de inrichting van het eigenaren-appartement is ook voor overname beschikbaar. Er zijn voor de zomerperiode van 2021 al reserveringen ontvangen en de eigenaren hebben de intentie om het seizoen 2021 nog af te ronden. Een overname/overdracht kan daarna, in overleg, plaatsvinden. Op het huis rust een hypotheek die tijdens de notariële overdracht wordt afgelost. In Italië is het vaak gebruikelijk dat nieuwe eigenaren de hypotheek overnemen, wat voor niet-Italianen tegenwoordig een altijd moeizame zoektocht naar een financier bespaart.

Voor meer info, zie http://www.duepadroni.it/TeKoopNL.php

Geen opmerkingen:

Een reactie posten