Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

zondag 5 juli 2009

Peccato!

Img_4441 Helaas, de volgende ochtend, vandaag, toen het licht werd zagen we dat het bad weer leeg was. Wat waren we vergeten?
Natuurlijk! De zijwanden. Die zaten nog in de dozen. We dachten al, waar zou die loodzware zooi nou voor bedoeld zijn ...Dus vandaag, in de hete zon, trok de zwemba(n)d-padrone zijn stoute "plakkies" weer aan en toog aan het verder in elkaar knutselen van ons meccano-zwembad.Img_4449Img_4450  En er staat na een dagje zweten ook wel iets moois. Alleen nog geen wanden. Jammer Saar, dat wordt deze keer naaktwandelen.
Misschien dat T. ons morgen gunstig gezind is en de rest van het cement wil aanbrengen, dan kunnen dinsdag de wanden erin...

3 opmerkingen: