Italiaanse Toestanden - Emigratieverhalen


Lees hier over de doldwaze belevenissen van de twee Nederlandse eigenaren van een Vakantiehuis Bed & Breakfast in Italie, Villa I Due Padroni.

Hilarische verhalen over het echte authentieke Italiaanse leven, over eten, kooklessen, Berlusconi en andere ongemakken in de mooie maar onbekende Oltrepo Pavese, het Toscane van Noord Italie: een luilekkerland voor wandelaars, wielrenners, luiaards en lekkerbekken.

Onze verhalen zijn verschenen als boek onder de titel Italiaanse Toestanden. Verkrijgbaar als paperback en als ebook.

Er is nu ook een tweede deel, Méér Italiaanse Toestanden!

En een derde deel! Nog Meer Italiaanse Toestanden!

Zie de presentatiepagina voor leesfragmenten en bestelinfo.italie verhalen emigratie ik vertrek--italie verhalen emigratie ik vertrek

dinsdag 11 december 2007

Bitch is getrouwd!

Cisschmink5Dat wisten we al. Met wie of wat? Met haar werk natuurlijk. En haar koor, piano, zoon en (verre) vrienden. Maar ook met Chris. Jawel, 17 (+/-?) jaren alweer! Daarom van harte vanaf deze openbare kant, namens de peetvaders-padroni en onze eigen teef hier ten huize. We kijken uit naar jullie komst naar Pavia, zodat we het ook in gezamenlijk dronkenschap nog eens kunnen vieren. Voor de scabreuze details van de viering door het echtelijke paar zelf, verwijs ik naar de weblog van de Bitch, maar heb geduld, zij zal eerst haar roes uit moeten slapen (een dag of wat): http://bitchvandebovenbouw.web-log.nl/ ImagesPS  ik hoor net dat het 18 jaar getrouwd is en 25 jaar liaison. Even goed gefeliciteerd hoor.

2 opmerkingen:

  1. Bedaankt voor die bloemen! (uit te spreken met pauselijk accent!)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. En natuurlijk jouw onuitsprekelijke dank aan de geilige geest uit Italie.

    BeantwoordenVerwijderen